Nyttårsforsett

Mitt nyttårsforsett

Siden jeg kommer til å feile tidlig på alle forsetter som omhandler jogge minst 12 ganger i uka eller slutte å spise stratos, har jeg grublet fram annet nyttårsforsett: Slutt å irritere meg over ting andre gjør. Gjør noe sjøl!
Dette betyr i praksis:
-Slutte å irritere meg over at søster og pappa løper 15 min fortere enn meg  på mila:
Innse at joggegenene ble urettferdig fordelt, eller fjerne vedkommende fra RunKeeper.
– Slutte å irritere meg over alle rosalykkelige skiferier som postes på Facebook:
Dra unger ut i slalombakke og knips bilde sjøl, eller slå meg til ro med at vi ikke er skifamilie, men Netflix-familie.
– Slutte å irritere meg over alle supermammaer som har 14 rene unger med nystrøkne Gantgensere, snørrfrie neser, og matpakker fra egen grønnsakshage:
Akseptere at ansiktene til mine unger ikke lar seg vaskes rene eller lære meg å sette pris på de gangene ungene faktisk IKKE dypper håret i maten.
-Slutte å irritere meg over at jeg alltid må vente på samboer. Selv om han kun har ansvar for seg sjøl. «Andre» ordner en haug kranglefantunger, legger i ovnen, slukker lys, pakker inn vertinnegave, henter glemt kosebamse som er gjemt i skittentøyskurv, rydder klesskap samtidig som dusjer, sminker og kler på seg:
Innse og akseptere at menn er fra Mars og kvinner fra Venus
-Slutte å irritere meg over at Caroline Berg Eriksen retusjerer bildene sine, og legger skylden på kravstore lesere: Innse at jeg er like ille. Hold-in strømpebuksa mi er grov retusjering av egen mage og lår.
– Slutte å irritere meg over at tida går så fort og at vi ikke rekker noenting:
Nyte de små, gode øyeblikkene hvor ungene ikke klyper, sladrer eller lager egg-soyasaus-leverposteikake.

Kommentarer

kommentarer