Teller det at tanken er god?

Teller det at tanken er god?

Jeg er opptatt av å ha et sunt kosthold i en travel hverdag. Derfor planlegger jeg middagsmeny for en uke om gangen.
Mandag: Innbakt laks med pesto og pasta. Ingen ingredienser er i hus. Må innom butikk etter jobb, SFO og barnehage. Finner ikke laks i frysedisken, bare frossenpizza. Det er jo deilig med dr.Oetker-pizza? Den har jo også antioksidant-tomat på seg.
Tirsdag: Hjemmelaget grønnsakssuppe. Har glemt å kjøpe buljong, purre og potet. Finner heldigvis TORO tomatsuppe i kjøkkenskuffen.
Onsdag: Fiskekaker (med 80% fisk) og gulrotstuing. Var hos tannlegen med bedøvelse som henger i. Orker ikke  lage stor middag. Pølser får duge. Ketchup er vel inkludert i 5 om dagen?
Torsdag: Rask kyllingwok. Planlegger hurtigmiddag pga fotballtrening. Har forøvrig glemt å ta opp kylling. Woker gulrot og kål i full fart. Ungene protesterer, har ikke tid til å megle. Smører brødskiver med prim.
Fredag: Taco. Første middag denne uken som gjennomføres etter oppsett.
Lørdag: Biff, grønnsaker og bakt potet. Lørdagsgodis frister mer enn middag. Trussel om å kutte ut godis fører til at unger spiser en kvast brokkoli.
Søndag: Skinkesteik med tilbehør og hjemmelaget brun saus. Starter med storopprydding i leker. Skinkesteik blir for stort prosjekt. Bestiller pizza.

Er nå igang med planlegging av neste ukes meny. Tror jeg skal rekke å lage spinatpai mellom fotball og bursdagsfeiring på mandag.

Kommentarer

kommentarer