Det er meg og Fotballfrue ass

Jeg har vært inne på bloggen til Fotballfrue for å få litt inspirasjon. Nå vet jeg hva jeg skal skrive om slik at jeg får flere lesere på bloggen. Det handler om å legge ut bilder av hverdagslivet og beskrive situasjoner, her og nå

IMG_3495-0.jpg

Tid for avslapning. Nå koser jeg meg virkelig i ettermiddagssola. Sitter helt avslappet i naturlig stilling. Har en deilig, myk topp fra VeroModa på meg. Jeg nyter en kaffe. Eller jeg nyter første svelgen av kaffen. Så mistet jeg balansen. Uansett så måtte vi stenge tre unger inne i stua for å få tatt bildet. De  ville nemlig også klatre på rekkverket.

trening

Så er det tid for trening. Tror jeg. Planlegger å løpe en lengre runde. Skal bare henge opp klær først. Tror jeg må velge en litt kortere runde. Og så får vi besøk. Rekker muligens ikke å trene. Må se an. Håper uansett dette kan motivere andre til å begynne å trene.
PS har ikke dratt inn magen. Bare litt.

mat

Tid for lett kveldsmat. Nydelig salat, og jeg skal unne meg banan til dessert. Har bare «rasket» sammen noe fra kjøkkenhagen. Posen fra Maarud skal spares til jul.

lek

 

Deilig å tilbringe kvalitetsstid med barna. Lekestund er gull i grunn. Nå koser vi oss. Så naturlig. Så viktig å tilbringe tid sammen. Skoene og kjolen er forresten fra Hennes og Maurits. Neglelakken til Julie er fra Cubus. Se bort fra rotet i bakgrunn, det er kun midlertidig.

Takk for idag, blogges imorgen dere?

Kommentarer

kommentarer