Bloggen

Løvemamma-bloggen ble unnfanget og født for ikke lenge siden. Jeg hadde så mye på hjertet at jeg ikke lenger kunne spamme ned Facebook-profilen min med lange utredninger og tankerekker. Det er derfor veldig hyggelig om enn overraskende at så mange leser bloggen min. Ekstra morsomt er det at så mange også liker og kjenner seg igjen i det jeg skriver.

Jeg har en agenda med bloggen. Jeg brenner for å lage en motsats til det perfekte, uoppnåelige livet som sosiale medier framelsker. Jeg vil fortelle om hverdagen og livet til en familie på fem som lever bortenfor de rosa skyene. En familie, bittelitt misunnelig på de som svever der borte, men som er realitetsorientert. Og derfor ønsker å vise fram hvordan livet fungerer utenom de rosa skyene. Der hvor de fleste andre oppholder seg.

Den andre saken jeg brenner for er å fortelle om familien vår og livet med et funksjonshemmet barn. Det går nemlig helt fint! Vi har våre ned- og oppturer, akkurat som alle andre. Om nedturene våre er tøffe, så er oppturene tilsvarende fantastiske.

Om jeg beroliger andre med bloggen kan muligens diskuteres. Mest sannsynlig skremmer jeg vekk potensielle tre-barnsforeldre med beskrivelser av hysteriske butikkbesøk og ekstremsportskiturer. Og hvis det finnes lesere av bloggen som venter på interiørtips for barnerom, er det nærmeste tipset jeg kommer å advare mot rosa-maling. Den flasser av veggen synkront med klistremerkefjerning.

Ønsker du å sveve med på de rosa skyene, anbefaler jeg å hoppe av min hvite, kjedelige Løvemammablogg. Men husk at de vakre, rosa skyene verken er ekte eller oppnåelige for folk flest. Og er derfor heller ikke noe å hige etter eller sammeligne seg med. Flesteparten av oss lever helt fint på en normal, hvit sky med et bittelite glimt av noe rosa langt der borte i øyekroken.

 

image

 

 
Blogglisten hits

Kommentarer

kommentarer