Ny uke, nye muligheter

Mandag har en egen stemning. En rar stemning. Jeg tvinges til en slags selvransakelse. En oppsummering av forrige ukes dårlige samvittighet. Men det er derfor mandag er så bra. Jeg får mulighet til omstart. Har derfor lagt følgende plan for kommende uke.

Trening
Ikke noe problem. Kan bare bli bedre, utgangspunktet fra forrige uke var null. Har allerede boostet selvtillit med en treningsøkt før jobb. Riktignok var det på en ergometersykkel hos en lege, men jeg ble faktisk litt svett etter de fem minuttene på sykkelen. Check.

Mat
Målet for uka er fem frukt og grønt om dagen. Ikke fem sukker og sjokolade.

Godteri
Ny satsing på avvenning av sukker. Det skal visstnok ikke mange dager uten sukker før suget forsvinner. Jeg spiser derfor opp det vi har i skapet ikveld, så begynner jeg i morgen.

Kjefting på unger
Hadde dessverre et kjefteutbrudd idag tidlig fordi mascara på en tredjeklassing ikke er akseptabelt. Spesielt ikke når mascaraen på vippene er så tjukk at de går i ett, og alle dukkene har fått samme behandling. Men fra og med tirsdag, skal jeg være tålmodig og sindig mor. Ikke heve stemmen, ikke kjefte.

Kjefting på samboer
Nesten samme mål, redusere kjefting til et minimum. Forbeholder fortsatt retten til å kjefte på slumreritualet hans hver morgen.

Oppsummering av uken kommer på søndag. Satser på at de nye mulighetene ikke blir kastet bort, men tatt godt vare på.

Lykke til med en ny uke, kjære lesere!

image

Kommentarer

kommentarer