Multitasking mann versus kvinne

«Kan du rydde opp etter kveldsmaten, så tar jeg kveldsstellet med ungene?» spør jeg samboer. Han nikker bekreftende, så jeg jager tre unger opp på badet.

Jeg pusser tenner på førstemann, legger på tannkrem til andremann, mens jeg forsøker å dra ned glidelåsen på buksa til minsten. Sorterer møkkete klær med ene foten, trøster samtidig en unge som har fått vann på øyet. Løper for å legge på rent sengetøy, mens sistemann pusser tenner selv. Plukker opp en haug med Lego fra gulvet, mens jeg løper tilbake til badet for å tre nattpysj over hodet på en og tørke den andre på do. Finner frem ny, ikke så trang pysj, mens jeg arkiverer den gamle pysjen i arveklærposen. Bretter sammen to bukser som ligger henslengt og rasker med meg hårbørsten sammen med ny pysj. Børster hår, pusser ferdig tenner og forsøker å få dyna på plass i dynetrekket. Innser at putevaret ligger nede på vaskerommet. Roper til samboer om han kan komme opp med putevaret, mens jeg endelig får tredd den nye overdelen over hodet på minsten.

Jeg får et raskt svar tilbake:
«Nå må du bestemme deg! Skal jeg rydde av maten, eller skal jeg komme opp med putevaret? Jeg får ikke gjort flere ting på en gang.»

 

Nemlig.

 

 

image

Kommentarer

kommentarer