Om menn og sånn

Hva er det egentlig med menn?

Jeg har en oppegående mann som spiser normalt sunt, trener, leker med ungene, har mange venner og hobbyer. Han tørker sjelden støv og holder seg unna klesvask, som menn flest. I utgangspunktet en helt normalt fungerende familiefar.

Men det er altså en ting jeg ikke forstår. Han klarer ikke å kombinere to sammenhenger. Han fikser ikke den klassiske oppgaven «hvilke to bilder hører sammen». Han ser ikke at det er harmoni mellom to enheter. Det er en smule frustrerende, men hvordan lære en gammel hund å sitte?

Her følger et utvalg bilder som bevis:

Sko og skohylle

image

Solbriller og åpenbar solbrilleskuff

image

Diverse ting og skuffer

image

Ølbrygging og god garasjeplass

image

Nøkkel gjemt nedi lomme og nøkkelholder

image

Klær og krok til klær

image

Som nevnt: Er det mulig å lære en gammel hund å sitte?

Kommentarer

kommentarer