Ferie!

Sett deg bakover i sofaen i en avslappende stilling. Les, føl og lev deg inn i følgende setting.

Se for deg en familie. En familie på fem. Mamma, pappa og tre små. Ungene kan være 9, 7 og 5 år-ish. Se for deg at denne familien skal på sommerferie. Fortsatt er tanken behagelig.

Målet med turen er Spania. Sammen med en annen god familie. Tenk deg sol, sommer, strender og spekeskinke. Is, oliven, Cava og fri. Ser du det for deg? Fornøyde barn som leker i vannet, to avslappede mammaer som hviler på hver sin solseng og snakker uforstyrret om livets realiteter. Pappaene smiler i bakgrunnen før de kaster seg uti havet sammen med barna.

Så retter du oppmerksomheten tilbake til avreise. Se for deg at familien på fem skal kjøre bil. Til Spania. Gjennom Europa. En bil, tre unger, to voksne. Veien er lang, ungene utålmodige og foreldrene er stresset fordi GPS’ en ikke fungerer ut av Kiel.

Føl bilens innvendige stemning idet det fortsatt er igjen en time til lunsjstopp, Ipads er tomme for strøm, halvparten må tisse, kaffen er kald og pappaen tror han har kjørt feil.

Visualiser mammaens ansiktsuttrykk når ene ungen for femte gang mister vannflaska på golvet og de to andre krangler om siste potetgullflaket.

Ser du det for deg? Det gjør vi også. Løvemamma-familien skal på biltur. Uææhh.

Følg bloggen og instagram for ærlige reisebrev og tvilsomme oppdateringer.

image

Kommentarer

kommentarer