Etappe 4

Kort status før senga

Det viste seg at Sunniva, sjåfør og kartleser ikke var like synkrone idag. For ordens skyld; Sunniva er en sørlandsdame som har tilholdssted i GPS’en. Vi har hatt våre uenigheter på turen, blant annet igår kveld. Da sjåfør og kartleser var overbevist om veien tilbake til hotellet etter middag, mens Sunniva mente helt motsatt retning. Det viste seg at Sunniva hadde rett. Det ble en «flott» sightseeing i Avignon.

Tilbake til dagen idag. Måtte fylle bensin. Sunniva fant en bensinstasjon langs motorveien. Sjåføren svingte av. For tidlig. Måtte selvfølgelig gjennom en bomstasjon. Sunniva sa vi kunne ta en u-sving i rundkjøringen rett forut. Sjåføren kjørte av for tidlig. Igjen. Havnet ut på en alternativ motorvei med møtende trafikk. Opp i fjellene. Ingen ny avkjøring, absolutt ingen bensinstasjon og en ny varsellampe startet å blinke: Fyll bensin nå.

Altså, vi befinner oss egentlig i Barcelona. Men her er utsikten fra alternativ motorvei.
Altså, vi befinner oss egentlig i Barcelona. Men her er utsikten fra alternativ motorvei.

Men altså det endte godt. Vi fikk snudd. Kjørte feil en gang til, men havnet på en lokal bensinstasjon. Hvor vi attpåtil fikk fylt bensin på bilen av en spansk skrukkete mann.

Vi fikk fylt bensin på Rumpetroll
Vi fikk fylt bensin på Rumpetroll

Nå skal vi ta natta i Valencia før siste etappe imorgen.

Natta alle sammen!

 

Kommentarer

kommentarer